Nyheter

Nyheter På Lager i Mai

Våren har virkelig trådt til og bragt med seg en hel del spennende nyheter og påfyll i lagerhyllene hos oss i Poku.no.

Først og fremst er Pokémon Sun & Moon #2 Guardians Rising lansert! Vi har også fått inn en del utrolig praktiske 1-Pocket-Album som kommer med en boosterpakke. Veldig kule og perfekt som en liten gave til enhver Pokémon-fan. Det nye settet inneholder spennende nye kort fra Alola-regionen, med Lunala, Solgaleo og Alolan Vilpix i tillegg til flere klassiske Pokémon som Chansey og Slowpoke. Kortene har stort sett en utrolig gjennomført, håndtegnet illustrasjonsstil som minner litt om stilen til Neo Genesis, Neo Discovery, Neo Revelations og Neo Destiny. Vi har Booster Display, Theme Deck, Boosterpakker og Minialbum fra Guardians Rising tilgjengelig for umiddelbar levering.

Vi har endelig fått Final Fantasy Opus 2 Booster Displays inn igjen og fortsetter med Norges beste pris på disse! Det har vist seg å være stor etterspørsel og pakkene er vanskelig å få tak i. Vær rask for å sikre deg det du trenger!

Nytt er også en utvidelse av av vårt brett- og kortspillsortiment. Vi introduserer det ekstremt morsomme Exploding Kittens både i original og NSFW-utgave! Dette er et kjempeenkelt og underholdende kortspill som læres på to minutter. Hver runde tar omtrent 15 minutter å fullføre. Spillet passer for 3-5 spillere. Sjekk ut videoen under for en kjapp presentasjon.

I Pokuheimen spiller vi stadig det hysteriske Adventure Time Card Wars. Startpakkene har vi hatt en stund, men nå har vi også fått inn For the Glory boosterpakker for å utvide disse. Hver pakke garanterer 3 holofoil-kort for å tilføre litt nødvendig bling i de vanlige Card Wars-dekkene. Dette kortspillet kan virkelig anbefales for alle, uavhengig om du er Adventure Time-fan eller ikke. Illustrasjonene er geniale og mekanikkene er enkle å lære.

 

 

 

 

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *