POKU.NO BYR PÅ DET BESTE AV POPKULTUR FRA HELE VERDEN

HÅNDPLUKKET. KURATERT.

Butikken

Vår lille nettbutikk er et resultat av glødende interesse for utallige popkulturfenomen, noe som forsåvidt har vært med oss siden barndommen. Dette strekker seg fra Nintendo 64 til Pokémonkort, anime, film og spill. Begrepet har selvfølgelig blitt bredere med tiden og vi har blant annet latt oss inspirere av Japans yrende popkultur fra Tokyos mange bydeler, fundamentet er uansett den barnslige gleden som følger med genial fanstæsj fra de beste spill og serier.

Verdien

Poku.no ble startet av to gærne typer, Amund og Johan, i 2016 og er et forsøk på å spre den positive popkulturen til enda flere. Selvfølgelig ikke til enhver pris. Hos oss finner du nemlig kun de beste produktene. Ting vi fint kunne fylt vårt eget krypinn med. De beste spill, kort og tilbehør samt fantastisk velgjorte figurer som er en sann fryd for øyet. Det er mye rart der ute, og her finner du et kuratert utvalg av ypperste klasse. Vi tar imot ønsker og idéer, dersom du mener det er noe vi har totalt oversett.

Ekte vare

Poku.no leverer kun originale og lisensierte produkter hentet fra respektable distributører rundt om i verden. Mange av produktene er kun tilgjengelig i begrenset opplag, så det er lurt å sikre seg det man vil ha før det er for sent.

Best av alt, vi jobber for å holde oss uavhengige og selvstyrte slik at ingen kan diktere mål, fokus og standard. Vi gir minst en like god handleopplevelse som vi ønsker å få selv. Vi kaller det kompromissløs handel og service – enkelt og greit.

Miljø

Våre leveranser benytter i hovedsak klimanøytral forsendelse og vi jobber med å redusere miljøpåvirkningen ytterligere ved gjenbruk av fraktemballasje og pakkemateriale uten at dette går på bekostning av kvaliteten. Kvittering, ordrebekreftelse og pakkeliste får du tilsendt på e-post og er ikke inkludert fysisk i pakken.

Tips?

Vi elsker å få tilbakemelding, så ta gjerne kontakt med oss på e-post eller Messenger dersom det skulle være et eller annet. God handel!

 

Det at vi er små og uavhengige betyr at vi kan gjøre akkurat som vi vil – uten byråkratiet. Vi har kanskje ikke døgnåpen kundeservice på fem forskjellige språk, men vi tilbyr kundefokus og fleksibilitet uten sidestykke.

Vårt håndplukkede vareutvalg gjenspeiler det vi mener er det beste. Du finner unike og annerledes produkter hos oss, men også det mer kjente. Vi tar forresten i mot ønsker!

Når du handler hos oss får du prosenter tilbake i form av pokupenger som du kan bruke som rabatt når du handler neste gang. Vi gjør det enkelt, så en pokupenge er lik en ordentlig norsk krone i Poku-lommeboka.

Vi tilbyr rask og sikker levering, og pakker varene for at du skal få alt i den stand vi selv ville hatt. Fraktmåten velger du selv etter dine behov og ønsker. Vi tilbyr gratis frakt for bestillinger over 1000kr.