HER PÅ POKU.NO BYR VI PÅ DET BESTE AV POPKULTUR FRA HELE VERDEN

HÅNDPLUKKET. KURATERT.

Butikken – Poku Spill og Hobby

Vi har et lite lokale midt i Lillehammer sentrum – Storgata 61. Her kan du se deler av vareutvalget, slå deg ned og spille, male eller bare skravle litt. Du kan også hente bestillinger fra nettbutikken. Vi har ikke alle varer lett tilgjengelig til enhver tid og ber deg derfor bestille via nettbutikken når det er mulig, så får vi funnet alt frem for deg. Du får beskjed når det er klart.

Vi har parkeringsplass og parkeringshus (mot avgift) rett ved siden av slik at det er enkelt å komme til.

Poku Spill og Hobby holder åpent mandag – torsdag 11-17, fredag 11-20 og lørdag 10-16. Velkommen innom! Vi tar forbehold om spesielle åpningstider i og rundt høytider, samt ved sykdom.

Nettbutikken

Nettbutikken vår er et resultat av glødende interesse for utallige popkulturfenomen, noe som for så vidt har vært med oss siden barndommen. Dette strekker seg fra Nintendo 64 til Pokémonkort, anime, film og spill. Begrepet har selvfølgelig blitt bredere med tiden og vi har blant annet latt oss inspirere av Japans yrende popkultur fra Tokyos mange bydeler. Fundamentet er uansett den barnslige gleden som følger med genial fanstæsj fra de beste spill og serier som kan nytes uten tilkobling til nett.

Verdien

Poku.no ble startet av to gærne typer, Amund og Johan, i 2016 og er et forsøk på å spre den positive popkulturen til enda flere. Selvfølgelig ikke til enhver pris. Hos oss finner du nemlig kun de beste produktene. Ting vi fint kunne fylt vårt eget krypinn med. De beste spill, kort og tilbehør samt fantastisk velgjorte figurer som er en sann fryd for øyet. Det er mye rart der ute, og her finner du et kuratert utvalg av ypperste klasse. Vi tar imot ønsker og idéer, dersom du mener det er noe vi har totalt oversett.

Ekte vare

Poku.no leverer kun originale og lisensierte produkter hentet fra respektable distributører rundt om i verden. Mange av produktene er bare tilgjengelig i begrenset opplag, så det er lurt å sikre seg det du vil ha før det er for sent.

Uavhengig

Best av alt, vi jobber for å holde oss uavhengige og selvstyrte slik at ingen kan diktere mål, fokus og standard. Vi gir en minst like god handleopplevelse som vi ønsker å oppleve selv. Vi kaller det kompromissløs handel og service – enkelt og greit.

Det at vi er små og uavhengige betyr at vi kan gjøre akkurat som vi vil – uten byråkratiet. Vi har kanskje ikke døgnåpen kundeservice på fem forskjellige språk, men vi tilbyr kundefokus og fleksibilitet uten sidestykke.

Miljø

Våre leveranser benytter i hovedsak klimanøytral forsendelse og vi jobber kontinuerlig med å redusere miljøpåvirkningen med gjenbruk av fraktemballasje og pakkemateriale uten at dette går på bekostning av kvaliteten. Kvittering, ordrebekreftelse og pakkeliste får du tilsendt på e-post og er ikke inkludert fysisk i pakken. Vi kildesorterer og resirkulerer det vi kan, og vi tar ansvar for vareemallasje vi tilfører markedet gjennom avtalen vår med Grønt Punkt Norge.

 

Tips?

Vi elsker å få tilbakemelding, så ta gjerne kontakt med oss på e-post eller Messenger dersom det skulle være et eller annet. God handel!