Hatsune Miku Tetsuya Numera
Nyheter

Fremtidens stemme – Hatsune Miku

Har du vært en tur innom Japan, har du garantert sett henne. Hatsune Miku – den 16 år gamle virtuelle pop-sangerinnen. Etterhvert har hun blitt litt av et ikon og finnes i alt fra bilreklamer til batteripakker. Konseptet er ikke nytt og har vært i utvikling i snart ti år (trolig mye lenger også).  Utviklingen har riktignok gjort store fremskritt og Hatsune Miku V4x har kommet på engelsk og er klar for å ta verden med storm.

Hatsune Miku, som er japansk betydning for første lyd fra fremtiden er en digital vokal som brukes sammen med Yamahas Vocaloid-programvare for å lage alt tenkelig av sanger. Crypton Media Inc som står for vokalpakken har også, i samarbeid med både fans og skapere, laget personaen vi kjenner i dag. Den unge jenta med turkise musefletter.

Det fine med Hatsune Miku er at hvem som helst kan bruke vokalen hennes til å lage sanger og annen digital underholdning. Dette skaper et utrolig variert utvalg og gjør fenomenet til noe helt unikt. Ikke bare er Hatsune Miku tusenvis av skapere og fans, hun representerer også frihet, kreativitet og mangfold. Det fins også gratis programvare for animering og koreografi. Miku er kraftig inspirert av japansk pop (j-pop), men det lages også mer vestlig inspirert musikk, ballader og rocka saker.

Det beste innholdet fra skaperne settes sammen og presenteres i arenakonserter med live band og 3D hologramprojektor. Disse har blitt holdt over hele verden og er virkelig litt av en fest. Her har vi inkludert noen av de beste engelske Hatsune Miku-sangene for din fornøyelse.

Vi streber etter å har det beste og mest kvalitetsrike vareutvalget av Hatsune Miku i Norge – og det begynner å ta form. Legg igjen en kommentar om det er noe du savner og del gjerne dine favorittsanger og videoer med oss! Har du kanskje prøvd deg på Vocaloid-tuning?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *