Nyheter

Julegavetips: Poku Gavepakker 2016

Vi vet at julen nærmer seg med stormskritt. Noen av de siste gavene er kanskje ikke i boks ennå, så derfor har vi gjort det enkelt og satt sammen flere flotte gavepakker for Magic: The Gathering- og Pokémonfans. Pakker som inkluderer det som trengs for å begynne å spille og samle, samt det som trengs for allerede godt etablerte samlere. Det eneste som er nødvendig er å  legge til gavepapir.

Vi har tenkt mye på hva en TCG-spiller og samler ville satt pris på. Pakkene reflekterer dette og består av originale kort og kvalitetsrikt tilbehør. Vi har også håndplukkede enkeltprodukter som passer perfekt som gave. Sjekk utvalget her.

Magic: The Gathering gavepakke: display + samleperm + kortbeskyttere

Denne gavepakken er for kickstart av MTG-samlingen eller for å utvide en eksisterende samling med den siste utvidelsen – Kaladesh! Ultra Pro-samleperm med matchende kortbeskyttere og en full booster display. Kjenner du en Magic: The Gathering-samler, er dette en stålsikker gavefavoritt. Kjøp her.

Magic: The Gathering gavepakke: Planeswalker-dekk + dekkbokser + spillmatte

Gavepakke for nybegynnere, eller spillere av Magic: The Gathering! De helt nye Kaladesh Planeswalker-dekkene er overraskende bra, og disse kombinerer vi med passende dekkbokser for oppbevaring i tillegg til en spillmatte. Gi de klassiske brettspillene en solid utfordrer denne julen med denne pakken. Kjøp her.

Pokémon gavepakke: 4 boosterpakker + kortbeskyttere + dekkboks

Har vi nevnt at vi digger Pokémon Evolutions? Vi har derfor sammensatt denne flotte gavepakken, med boosterpakker, blanke kortbeskyttere og en transparent/frostet dekkboks for trygg og stilig oppbevaring. Denne passer perfekt til de som vokste opp på 90-tallet, siden Evolutions-kortene er basert på de aller første designene. Kvaliteten og de unike illustrasjonene vil også begeistre nye samlere! Kjøp her.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *