Nyheter

Drageinvasjon!

I tradisjonen tro kommer Pokémon med et nytt special-sett denne høsten: Dragon Majesty! Fra navnet å dømme, blir dette et fyrverkeri av et sett med mange spillbare undre og samleverdige perler. 

I likhet med Generations og Shining Legends fra de to tidligere årene blir en rekke Dragon Majesty-produkter lansert utover høsten og vinteren. Det hele starter allerede 7. september med Dragon Majesty Pin Collection Latias og Dragon Majesty Pin Collection Latios. To bokser som gir en spennende smakebit på hvilke kort som gjemmer seg i Dragon Majesty boosterpakkene.

Om du er den som vil hive deg på hamstrevogna for å fullføre settet før alle andre, er Dragon Majesty Elite Trainer Box og Dragon Majesty Premium Powers Collection de mest verdifulle med sine mange boosterpakker. Elite Trainer boxen er spesielt hjelpsom for å lage de ultimate spilldekkene med egne terninger, spillmarkører i tillegg til eksklusive Dragon Majesty kortbeskyttere og hele 10 boosterpakker.

Dragon Majesty består av over 70 kort hvor over 20 av de er dragtyper. Er du heldig, finner du 2 Prism Star-kort og 6 GX-kort som Reshiram-GX, Salamence-GX og Dragonite-GX. Charizard får selvfølgelig være med dragene også.

Det er seks utgivelser av Dragon Majesty annonsert så langt, og de kommer som følger:

7. SEPTEMBER:

Dragon Majesty Pin Collection Latias og Latios

21. SEPTEMBER:

Dragon Majesty Elite Trainer Box

19. OKTOBER:

Dragon Majesty Premium Powers Collection

26. OKTOBER:

Dragon Majesty Legends of Unova GX Collection 

2. NOVEMBER:

Dragon Majesty Ultra Necrozma-GX Box

16. NOVEMBER:

Dragon Majesty Special Collection Salamence-GX/WHite Kyurem-GX
(forhåndsbestilling kommer)

Flere Produkter kommer fortløpende!

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *