Nyheter

Final Fantasy-Samlekort

Du kan tenke si hva du vil om Lightning, men Final Fantasy er på ingen måte klar til å gi opp. Vi får en haug med nye Final Fantasy-spill i ulike utførelser og tilhørende stæsj denne vinteren. Det mest spennende er kanskje samlekortene som utgjør Final Fantasy TCG!

Dette er en serie som har vært tilgjengelig i Japan i snart 6 år, og resultatet er at vi i Norge nå får en moden og raffinert utgave slik vi setter pris på her i Poku. Final Fantasy-kortene er i første omgang tilgjengelig i Opus 1-utvidelsen. Denne inkluderer 216 ulike kort (186 i boosterpakker og 30 i starter sets). Vi har fått en haug med Final Fantasy TCG på lager, inkludert booster display, boosterpakker og starter sets! Sistnevnte er perfekt som julegave for alle Final Fantasy fans. Vi gleder oss til å sette i gang med spillet og håper du også gjør det 🙂

3-062u_-_penelo5-072r_-_mog1-052u_-_valefor

Bildekilde

Hvis ikke selve kortspillet er helt din greie, så gjør ikke det noe. Kortene er illustrert med originale karakterer, bilder og skisser fra Final Fantasy-universet. Du vil garantert finne noen nostalgiske godbiter fra blant annet Final Fantasy VII, Final Fantasy X og Final Fantasy XIII som kan samles. De vil gjøre seg ekstra godt i en samleperm – Selv bruker vi Ultimate Guard Zipfolio Quadrow som er det beste som har skjedd innen kortoppbevaring.

Relaterte innlegg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *