Slik handler du hos oss

Bildene er hentet fra en datamaskin, så om du bruker mobil eller nettbrett ser menyene litt annerledes ut, men prinsippet er det samme. Kassen kan fremstå som litt annerledes da den hele tiden opptimaliseres og tilpasser seg deg som kunde.

Steg 1: Finn produktene du vil ha

Først velger du et produkt du vil kjøpe. Det kan du gjøre på flere måter, men det enkleste er å holde pekeren over produktet i listen og velge «Kjøp» slik som på bildet under. Du kan også trykke på selve produktet for å se mer og deretter legge til produktet i handlekurven slik som på bilde nummer 2. Du finner spesifikke produkter ved å velge et av menypunktene øverst på siden eller trykke på forstørrelsesglass-ikonet øverst til høyre for å søke.

Steg 2: Gå til kassen

Når du er fornøyd med varene du har funnet er det på tide å gå til kassen. I det du legger til varer dukker mini-handlekurven opp på høyre side av skjermen. Derfra kan du gå direkte til kassen, eller gå innom handlekurven for å gjøre justeringer.

Alternativt kan du trykke på handlekurv-ikonet øverst på høyre side av skjermen.

Sted 3: Fyll inn dine opplysninger

I kassen vil du bli bedt om e-post-adresse og postnummer til å begynne med. Hvis du har betalt noe gjennom Klarna tidligere, kan detaljene dine allerede være fylt ut.

Steg 3.1: Fyll inn eller dobbeltsjekk adressen

Har du betalt via Klarna tidligere er det stor sjanse for at adressen din dukker opp av seg selv. Da ser du bare over at den er korrekt. Ellers vil du måtte fylle inn feltene for navn, adresse og telefonnummer. Trykk på «Fortsett» når du er klar.

Steg 4: Velg leveringsmåte

Du har flere ulike valg for forsendelse, men det vanlige er Klimanøytral Servicepakke som er sporbar og leveres til Postkontor/Post i butikk. Trykk på valget som passer for deg.

Steg 5: Velg betalingsmåte

Hos oss kan du gjennom Klarna betale med faktura (Få først. Betal senere), delbetaling (Del opp) eller Visa/Mastercard (Kort). Klikk på den du ønsker å benytte og fyll inn detaljene. Vil du betale med faktura eller delbetaling blir du også bedt om å oppgi fødselsnummer.

Steg 6: Fullfør

Nå gjenstår det bare å trykke på fullfør, så begynner vi å pakke. Du får en ordrebekreftelse på e-post og hentemelding på SMS/e-post. Det bare å glede seg!