Ultimate Guard XenoSkin Deck Box
Nyheter

Ta godt vare på kortene dine

Her i Pokuheimen er vi såpass dedikerte at vi har alle Pokémonkortene fra barndommen. Selvfølgelig er disse nå pent plassert i samlealbum og kortbeskyttere slik at de kan vare i nye 20 år. Det er faktisk noe av de best bevarte fra denne distanserte tiden. Nå er den kanskje ikke så fryktelig distansert heller, siden vi er her vi er i dag med Poku.no.

Uansett – vi anbefaler alle å unne seg flott TCG-Tilbehør og kortbeskyttelse. Kortene er jo ikke akkurat billige til å begynne med, så det er veldig lurt å ta godt vare på dem. Uansett om du spiller eller samler på Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh!, Final Fantasy, Pokémon eller andre, så finnes det mye a velge i.

Det er flere store leverandører av slik tilbehør. Herunder Ultra Pro, Legion (vårt Yu-Gi-Oh!-tilpassede utvalg) og Ultimate Guard. Sistnevnte er vår soleklare favoritt selv om alle tre legger standarden høyt. Det som er forfriskende med Ultimate Guard er at de ikke fokuserer på skinnimitasjon for sine produkter. De bruker heller egenutviklet XenoSkin som er et teksturert og mykt syntetisk materiale. Samlealbum og dekkbokser i XenoSkin er solide og stort sett alltid konstruert med flere lag og mykt fór på innsiden. De tåler absolutt en trøkk, er slitesterke og lette å holde ved like. Samlealbumene som leveres med glidelås (Zipfolio) er helt geniale og holder alt av støv og skitt unna kortene. Her snakker vi ultimat beskyttelse.

Kortbeskytterne til Ultimate Guard er på lik linje med Legion sine, meget sterke. Vi legger stor vekt på kvalitet når vi velger ut TCG-tilbehør og ser spesielt på om skjøter er holdbare og at kortbeskytterne er rene og nøytrale slik at kortene selv står i sentrum. Kortbeskytterne skal også beskytte kortene under lagring og spilling. Selv bruker vi Ultimate Guards nye Premium UX Sleeves og er veldig fornøyd med de.

Vi har mange ulike farger og finisher, og er stadig på utkikk etter nye ting. Er det noe du savner? Fortell gjerne hva slags beskyttelse du mener er god nok for din kortsamling! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *