Nyheter

Enkelt å handle, enkelt å betale

Vi gikk for en stund siden over på en samarbeidsavtale med Klarna – som nå håndterer det meste av betalinger for oss. Det er veldig fint at Klarna deler synet vårt på shopping. Nemlig at det skal være gøy, enkelt og tilfredsstillende. Da er det viktig at betaling ikke setter en grufull stopper for moroa. Kassen vår leveres derfor av Klarna.

Har du brukt Klarna før vil detaljene dine trolig være ferdig utfylt eller dukke opp ved hjelp av kun e-post og postnummer. Din foretrukne betalingsmåte er forhåndsvalgt og du kan utsette betalingen med noen få klikk om du trenger det. Er det første gangen du betaler via Klarna må du oppgi detaljene selv, slik at vi blir kjent med deg.

Vi er visst drevne på bestillinger med faktura her i Norge, og det er faktisk den enkleste betalingsmåten vi tilbyr. Bestill med et par klikk og fakturaen sendes når varene sendes. 14 dagers betalingsfrist. Laster du ned Klarna-appen på telefonen din får du full oversikt, kan utsette forfallsdato, chatte med Klarna kundeservice og rapportere en retur slik at du ikke trenger å betale før du har fått varene og er fornøyd. Hurra!

Hvordan liker du å betale? Er du fornøyd med Klarna-løsningen vår eller sverger du til Vipps?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *