Støtt Pokémon-miljøet og få fordeler tilbake!

Pokémania er foreningen for deg som elsker Pokémon og alt det fører med seg. Pokémania arrangerer turneringer, messer, Pokémonkaféer og mer over hele landet og gjør kortsamling- og spilling mer tilgjengelig, rimelig og morsomt! Årlig kontingent for 25 år og yngre: 75kr, 26 år og eldre: 150kr. Se alle fordelene under.
Pokémanias Facebookside
  • Motta bursdags-boosterpakke i posten (også når du allerede har hatt bursdag i år)
  • Få rabatter på Poku.no! -15% på TCG-tilbehør, -5% på Pokémon-TCG og et supertilbud hver måned.
  • Reisestøtte til kompetative Pokémon TCG-spillere – Så langt midlene holder (Få hjelp til å reise til større internasjonale mesterskaper ved å søke om reisestøtte)
  • Delta på eksklusive giveaways for foreningen (påske, jul o.l) i Facebook-gruppen til foreningen.
  • Får førsteretten i køen for en plass ved stand/bod under Pokémon Con.
  • Blir en del av et stort nettverk med Pokémonkort-samlere og spillere.
  • Alle fordelene vi har som medlem av Hyperion – Norsk Forbund for Fantastiske Fritidsinteresser (N4F)
Pokémania tilbyr også alle medlemmene muligheten til å søke om reisestøtte til internasjonale mesterskap i Pokémon TCG (Trading Card Game). Alle voksne medlemmer har også muligheten til å søke om pengestøtte for å kunne arrangere Pokémon-treff, også kjent som Pokémon Meetups. Hvert år får medlemmene muligheten til å delta på årsmøte der man kan være med på å forme foreningen og stemme på forslag, budsjett og styreleder samt styremedlemmer

Fyll inn skjemaet under for å registrere deg som Pokémania-medlem via Poku.no. Ingen ekstra kostnad bare flere fordeler.

Medlemskapet legger opp til automatisk fornyelse (så langt det lar seg gjøre, til du avbestiller) og kan betales via kort eller Klarna faktura. Har du allerede en Poku-kundeprofil knyttes medlemskapet til denne. Ellers oppretter vi automatisk en ny.